Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Gavriely (45) se rozhodla utnout tipec všem pochybovačům, kteří se domnívají, že v Dominikánské republice tráví většinu dne odpočinkem u bazénu. S pomocí jednoho člena štábu proto moderátorka Hotelu Paradise natočila domácí video, které se stalo průřezem jejího náročného pracovního dne.

Na videu je vidět, jak Martina vstává před sedmou hodinou ranní a jak se její pracovní kolotoč nezastaví před osmou večerní. „Někteří lidé mají pocit, že si tady jen válím šunky, tak tady vidíte, že to tak není," nechala se slyšet Gavriely.

Moderátorku přijely před pár dny do „Dominikány“ navštívit i její děti Antonio (8) a Jessica (10).

„Už jsem se jich nemohla dočkat. Jak přijeli, tak dostali velkou pusu a hned večer jsme grilovali," popisuje přílet svých ratolestí Gavriely. Obě Martininy děti se staly pasažéry letadel již ve třech týdnech svého života, a tak s létáním neměly problém. Díky nabitému pracovnímu programu se Gavriely svým potomkům nemůže věnovat tak intenzivně, jak by si sama přála.

„Zatím tu jsou pár dní, tak tráví spíš čas na pláži a u bazénu. Příští týden se ale chystáme na pozorování delfínů a velryb a další týden pojedeme na nákupy na Floridu," plánuje si Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám