Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Strávila dlouhou dobu na Maledivách a ona i její partner byli rozhodně nejopálenějším párem na Česko Slovenském plese. Dcera exministra zdravotnictví a současného ředitele motolské nemocnice Miloslava Ludvíka Karolína Ludvíková byla v Obecním domě také nejodvážněji oblečená.

V síťovaném modelu modelka vypadala, jako by dorazila přímo z pláže, odhalené měla snad všechno, jen červené kalhotky jí prosvítaly. "Původně jsem si vzala přelepky přes bradavky, ale zase svítily úplně bíle, když je to problesklo při focení. Takže jsem se rozhodla takhle," řekla Super.cz.

Karolína se rozhodně za svoje tělo nemusí stydět. Má dokonale štíhlou postavu a k tomu úměrně vysoustruhované poprsí. Ostatně průsvitné modely frčí i na velkých zahraničních společenských událostech. Její přítel Richard si celý večer přesto pečlivě střežil před pohledy mužského osazazenstva plesu.

Reklama

Další články

Načítám