Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během druhého vyřazování v Hlase ČeskoSlovenska se kouč Michal David (63) rozloučil s Alžbětou Pažoutovou (24). Zpěvačka svou prohru brala velmi statečně a překvapivě neskrývala úlevu. Prý výsledek hodnocení koučů čekala.

„Porota by vypadala hloupě, kdyby mě nevyhodili," nechala se slyšet Alžběta ještě během přímého přenosu. Své osobní znechucení soutěží zpěvačka kapely Cosmic People podrobněji vysvětlila v rozhovoru pro Super.cz.

„Myslím si, že se do podobného projektu rozhodně nehodím. Jsem částečně zklamaná tím, jak to celé probíhalo. Doufala jsem, že tady dostanu šanci se projevit jako osobnost a umělec, což bylo přislíbeno v pozvánce. Místo toho jsem musela zpívat převzaté písně jiných zpěváků, což myslím dokáže každý. Byla jsem zklamaná tím, co se tady děje. Jsem ráda, že jdu pryč," hodnotila příkře soutěž vyřazená Alžběta.

Pažoutová si před pár dny dovolila ostře zkritizovat fungování Dary Rolins (51) a Rytmuse (47). Milenecký pár obvinila z toho, že se dostatečně nevěnují svým svěřencům, na rozdíl od Michala Davida a Pepy Vojtka (58). Nabízí se tedy otázka, jestli rudovlasá rebelka neskončila právě kvůli těmto postojům

„Je známo, že Rytmus vyhazuje lidi, kteří mu osobnostně nevyhovují. Dara a Rytmus posuzují jiné aspekty. Zajímá je hlavně, jak se daný interpret obleče, jak vypadá na jevišti. Nemám pocit, že by se svým svěřencům nějak významně věnovali. Jsou tady hlavně proto, že jim to dělá reklamu. Buď jim to přáno, ale já nemám potřebu se s takovými lidmi potkávat," říká.

Zpěvačka je naopak velmi ráda, že se díky Hlasu setkala s Michalem Davidem. „Je to člověk, kterého si velmi vážím, a vůbec mě netrápí, že mě vyhodil. Vycítil, že se tady trápím a proto mě pomohl vyhodit," říká Alžběta, která se těší, že se plně vrhne na práci se svou kapelou a na účinkování ve filmu režiséra Ivana Vojnára.

Reklama

Další články

Načítám