Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V čele pomyslného žebříčku nejhůře oblečených osobností letošního udílení hudebních BRIT Awards, které se konalo v sobotu v londýnské O2 Areně, letos stanul s naprostou převahou zpěvák Sam Smith.

Umělec, který minulý týden získal další cenu Grammy, a to společně s německou zpěvačkou Kim Petras v kategorii Nejlepší popové duo/skupina za jejich píseň Unholy, tak na sebe opět dokázal strhnout pozornost.

Jeho černý latexový model s nafouknutými rukávy a nohavicemi byl něco tak šíleného, že to byl úlet i na jeho poměry, a to jsme u tohoto třicetiletého Londýňana zvyklí na ledacos. Smith, jenž se identifikuje jako nebinární, to celé doladil ještě latexovými kozačkami na vysokých podpatcích a platformě.

Na večírku po zmiňovaných Grammy trávil Sam nejvíce času se zpěvačkou Madonnou, na kterou se po jejím uvedení hitu Unholy na podiu snesla vlna kritiky kvůli její změně vizáže. Zpěvák z ní byl ale naprosto nadšený a věnoval jí poděkování i na svém instagramovém profilu, když napsal: „Ohromený, vděčný a inspirovaný. Děkuji za tvoji lásku a podporu. Nikdy nezapomenu na tvou laskavost.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám