Hlavní obsah
Článek

Ve věku pouhých 34 let zemřel herec známý mimo jiné ze seriálů Tak jde čas, Tajnosti a lži, Kriminálka Las Vegas, Hollywoodské sny či Médium Cody Longo. Podle informací TMZ hercovo tělo již bez známek života objevili v jeho rezidenci v texaském Austinu. Longo měl mít potíže s alkoholem.

Policii zalarmovala hercova manželka Stephanie Nicole Clark, když jej nemohla delší dobu zastihnout a nešlo se mu dovolat, začala být nervózní. Černé scénáře se bohužel naplnily. Když policisté dorazili na místo, museli vykopnout dveře a herce našli v posteli již mrtvého.

Podle hercova příbuzného Cody dlouhé roky bojoval s alkoholem a nedávno začal docházet do léčebny. Oficiální příčina smrti ale zatím nebyla sdělena.

„Byl to úžasný otec a nejlepší manžel. Celý náš svět je úplně zničený,“ řekla zdrcená Stephanie, s níž má herec tři malé děti - sedmiletou dceru, pětiletého a ještě ročního syna.

Kromě hereckého talentu oplýval Longo rovněž láskou k hudbě, ovládal například hru na klavír. V roce 2013 se jeho píseň She Said dostala na třetí příčku hudebního žebříčku iTunes a řada z jeho rolí byla spojena právě s hudbou.

Reklama

Další články

Načítám