Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radek Filipi, jedna z největších opor Lucie Bílé (58), skončil v nemocnici na operaci páteře. I on, jako nabušený fitness trenér poznal, že i když je člověk v perfektní kondici, tělo dokáže říct dost. Zkrátka léta tvrdého tréninku, volejbalu a sezení za volantem si vybralo svou daň.

Filipi je hospitalizovaný v pražské Nemocnici Na Homolce a dle jeho slov, si musel nechat opravit součástku. Své lásce Lucii Bílé zároveň poděkoval za velkou péči. „Moc děkuji tobě lásko moje. Jsi ten nej parťák v dobrých i těžkých časech …miluji tě,“ napsal Radek zpěvačce chvíli poté, co se rozkoukal po operaci.

Pod fotku ihned reagovaly i další známé tváře, které Radkovi popřály brzké uzdravení. „Radku, moc zdravím a brzo se uzdrav,“ napsal Štefan Margita (67). Fotku okomentovala i bývalá tenisová star Lucie Šafářová (37): „Ať jsi brzo zase fit.“ A přání k uzdravení přidala i Iva Pazderková (44): „Ať jsi brzo v plném provozu.“

„Moc děkuji za toho svýho chlapa. Mám z toho velikou radost, že má tolik kamarádů, kteří za ním stojí, když je mu takhle ouvej, ale on se brzo uzdraví a za chvilku bude doma,“ poděkovala všem i Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám