Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) se ve čtvrtek účastnila party JPMorgan Chase na floridské Miami Beach, kam dorazila v rozevlátých letních šatech a růžových teniskách a příjemně tak zkombinovala styl s pohodlím. Na tom by asi nebylo nic tak zvláštního, ale Naomi podle mnohých zkrátka vůbec nevypadala jako Naomi. Někteří komentující na internetu dokonce odmítají uvěřit, že je na fotografiích skutečně ona.

Pravdou je, že na několika záběrech si hvězda přehlídkových mol 90. let skutečně není příliš podobná, ale zřejmě se jedná pouze o několik nepříliš lichotivých momentek. Ovšem v době, kdy mezi lidmi rezonuje například nový vzhled zpěvačky Madonny, jsou fanoušci na změny ve vizáži u celebrit možná ještě citlivější.

„To nemůže být ona v těch bílých šatech, v žádném případě,“ nevěří jeden z uživatelů. „Už se nepodobá supermodelce Naomi. Chápu, že všichni stárneme, ale ona prostě vypadala úplně jinak!“ píše další a přidávají se i jiní: „Má na sobě jmenovku, ale co se s ní proboha stalo? Migrovaly výplně?“ nebo „Není to Mary J Blige?“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám