Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem loňského roku se na pultech knihkupectví objevily paměti herce Matthewa Perryho (†54) nazvané Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih a šly doslova na dračku. Herec v nich nebývale otevřeně popisuje i svůj letitý boj se závislostmi na alkoholu a lécích. Vše se zdálo být na dobré cestě, herec během propagace knihy vypadal skvěle, a když mluvil o svých kostlivcích ve skříni, budil dojem, že už bude jenom lépe. Jenže poslední uveřejněné fotky herce ve fanoušcích opět vyvolaly obavy o jeho zdraví.

Když jej fotografové zvěčnili nedaleko jeho domu v Hidden Hills, působil neupraveně a odule. V knize přitom mimo jiné popisuje, jak se měnil v Přátelích jeho vzhled v průběhu let jeho závislostí.

„Moje váha se během sezón v Přátelích pohybovala mezi 128 a 225 librami (mezi 58 a 102 kilogramy, pozn. red.). V jednotlivých sériích Přátel můžete vidět, jak to bylo s mojí závislostí. Když jsem měl nadváhu, byl to alkohol. Když jsem byl hubený, byl jsem na prášcích. A když mám kozí bradku, je to spousta prášků,“ prozradil Perry, který v nejhorším období jen o vlásek utekl hrobníkovi z lopaty.

Není divu, že jeho příznivci se nyní o herce opět strachují. „Je mi ho tak líto. Vsadím se, že kdyby se měl vzdát slávy a bohatství, jen aby měl zdravou mysl a tělo, měnil by. Doufám, že tady pro něj někdo bude,“ zní smířlivě jeden z komentářů pod článkem na britském Daily Mailu. „Myslím, že jeho závislost ho pořád zabíjí,“ píše jiný a další se přidává: „Je smutné ho takhle vidět.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám