Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Iva Pazderková (44) na sociální síť napsala status, který její fanoušky pořádně rozhodil. Začalo se spekulovat o rozchodu s Turkem Bertuğem Baloğluem, se kterým se seznámili během reality show Survivor.

"Někdy je těžší a bolavější se rozhodnout, a udělat krok k tomu být šťastný, než zůstat nešťastný. Ať už se jedná o práci, rodinu, přátele nebo lásku. Člověk občas musí sebrat všechny síly, co zbývají, aby ten krok mohl udělat. Ale o tu sílu, kterou mu takové rozhodnutí přinese, už nikdy nepřijde. Slzy uschnou, a jizvy na srdci budou jejím připomenutím. Jo, a dobrý makeup dělá zázraky..." napsala herečka.

Super.cz však Iva exkluzivně prozradila, že šlo jen o motivační citát. Žádný rozchod se nekoná. "Jsme spolu. Nerozešli jsme se. Šlo opravdu jen o motivační citát," řekla Super.cz Pazderková, která prožívá vztah na dálku.

Pro Turky je velmi těžké vycestovat do České republiky kvůli vízové povinnosti, a tak Bertuğ za Ivou zatím na návštěvu nemůže. Pazderková se snaží létat do Ankary, co to jde, ale bohužel pracovní vytížení to neumožňuje tak často, jak by si přála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám