Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co Heidi Janků (61) ukázala, jakou dokáže být dračicí. Vzbudila totiž pořádný rozruch v jednom z pražských barů, kde ve společnosti Leoše Mareše (47) a herce Štěpána Kozuba (28) tančila na barovém stole na svůj hit Když se načančám.

Cítím se super. Nebo jak říkáme u nás v Ostravě, fajně. Prožívám hezké období, nic mě netrápí, jsem zdravá, jezdíme s kapelou, mám práci. Takže osobně se mám fajn,“ řekla Super.cz nedávno zpěvačka, jež si ráda vyhodí z kopýtka.

A to dokázala i na narozeninové oslavě hudebníka Pavla Kyklopa Vohnouta, který uspořádal velkou párty u příležitosti svých 60. narozenin. Nezbedná zpěvačka mu popřála a zazpívala na jevišti a ani tentokrát neudržela své emoce na uzdě. O sexy taneční kreace při vystoupení nebyla nouze a všichni přítomní pánové nadšeně pod jevištěm jásali. No posuďte sami, jak to Heidi Janků opět rozbalila.

Reklama

Další články

Načítám