Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy Jana Doleželová (42) své mladší kolegyně stále může strčit do kapsy. I 19 let po triumfu v soutěži miss si udržuje fantastickou figuru. Za své míry, které se takřka nezměnily, vděčí nejen zdravé životosprávě, ale zejména sportu.

„Teď v zimě jsem pátek, sobota, neděle na lyžích a jednou týdně si třeba zacvičím. V létě pak golf, běh, kolo. Kolo jsem provozovala s dcerou každý den, když byla v sedačce, teď už jezdíme spolu a třeba se ke mně přidá i v tom golfu,“ svěřila se Super.cz modelka, kterou jsme potkali na křtu knihy své kolegyně Evy Čerešňákové, se kterou se seznámila už v roce 2002 na soutěži Miss Léto.

Klání krásek tehdy Jana vyhrála a není se čemu divit, i po letech má fantastickou figuru. „Míry jsou téměř stejné, asi se to trochu liší po porodu, jak stále nosím dcerku, tak mám širší záda, prostě mám svaly,“ svěřila se Jana Doleželová, která po čase také osvěžila svou image novým střihem.

„Já jsem chtěla změnu, už jsem si ho jednou dávala, vlasy mi extrémně rostou, do léta je budu mít zase dlouhé. Chtěla jsem to odlehčit a mít něco více šmrncovního, než mívám,“ dodala modelka na křtu knihy Úlet civilizované holky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám