Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru to začalo pořádně vřít. A to konkrétně ve kmeni Hrdinů, kde si nemohou přijít na jméno Bára Mlejnková a Karolína Krézlová (36). Drsné chování pokerové hráčky si herečka nenechá líbit a zdá se, že tyhle dvě známé osobnosti kamarádkami určitě nebudou.

„Ona je do konce Survivoru ten, koho budu psát (jako adepta na vyřazení, pozn. red.) Vlastně se jí trošku bojím. Stupňuje se to a já nevím, kam je ona schopná zajít,“ svěřila se Karolína ohledně výbušné Báry.

„Ulhaná jsi, levá jsi, kradeš. Máš šátek, navíc deku. Třikrát řekneš, že chceš odejít, a pak tady chceš zůstat. Tak se podle toho chovej,“ vytkla Karolíně Bára, která drží svou psychiku jen tak tak na uzdě. Což poznali i ostatní hráči, dle kterých křičí na celé kolo.

„Mně už z ní tečou nervy. Prostě, jak vypadám drsně napovrch, tak jsem citlivější vevnitř,“ dodala Barbora.

A zdá se, že její povahu již pomalu, ale jistě nemohou vystát ani někteří diváci.

„Ze začátku jsem jí fandila, ale po tom, jak se chová a mluví, tak fakt ne. Doufám, že ze hry brzy vypadne, vzteklina jedna,“ napsala jedna z divaček.

„Agresivní vyjadřování, strašně nesympatický člověk. A to jsem jí chtěla fandit, ale fakt ne,“ uvádí další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám