Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se nešetří. Přestože je v šestém měsíci těhotenství, je neustále v jednom kole. Za večer prý dokonce stihne dva večírky. A nejen to. Vůbec jí nevadí, že se pohybuje v zakouřených místnostech a chodí na vysokých podpatcích. Ty nejsou pro těhotnou ženu právě tou nejvhodnější obuví.

„Je to můj život. Moje práce. Miminko je na to zvyklé,“ svěřila se serveru Super.cz modelka, která je i přes svůj požehnaný stav až nezdravě pohublá. A my víme proč. Dcera Veroniky Žilkové (62) totiž skoro vůbec nejí. „Miminko má vše, co potřebuje. Nechci se zbytečně přejídat. Držím si linii, abych pak neměla problémy s hubnutím,“ šokovala modelka na party časopisu Playboy, kde dorazila se svou obchodní partnerkou Hankou Chymčákovou.

Po chvíli se Agáta přesunula do centra Prahy, kde slavila narozeniny modelka Romana Pavelková. Ta pro své hosty přichystala několik obložených mis a obrovský čokoládový dort.  Ani zde ovšem Hanychová nic nepozřela. Když jí oslavenkyně předala talíř s dortem, Hanychová jej odložila na stůl a do konce večera si ho už nevšimla.

Stejně se musel cítit i její partner a pravděpodobný otec jejího miminka Miroslav Dopita. Hanychová se totiž celý večer věnovala všem okolo. Dopitu objímala pouze ve chvíli, kdy na ně mířily objektivy fotoaparátů. Otázkou zůstává, jakou pozornost bude Hanychová věnovat svému dítěti.

Reklama

Další články

Načítám