Hlavní obsah
Článek

Krásnou mladou herečku aktuálně vídáme v novém seriálu Zlatá labuť v roli, kdy její půvaby příliš nevyniknou. "Ve Zlaté labuti je moje postava, bohužel, taková zakřiknutá, že tuhle eleganci v sobě nemá a ani tu módu neřeší, je to upjatá křesťanka a pořád je ve svetru," svěřila Super.cz Simona Lewandowská.

Když jsme se s ní potkali po 150. repríze hry Pro tebe cokoliv v divadle Kalich, která byla vůbec prvním divadelním kusem, v němž účinkovala, byla v oblékání podstatně odvážnější. Když se převlékla z kostýmu do civilu, v zeleném tričku bylo vidět, že nemá podprsenku. "Zapomněla jsem si ji vzít a pak jsem si říkala, že je to jedno," smála se Simona.

K divadlu přivedla Simonu Jana Paulová. "Učila mě, tak mě sem pozvala na konkurz, a mám pocit, že mě učí až dosud. Vzbudila ve mně lásku k divadlu," pěla chválu na svoji kantorku Lewandowská, kterou momentálně můžeme vidět i ve čtyřech hrách v divadle Disk a také v představení ve Švandově divadle Příliš drahý jed. "Na zkoušení nových nových věcí ale nemám momentálně čas, protože hodně natáčím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám