Hlavní obsah
Článek

Kaley Cuoco (38) je sice v radostném očekávání prvního potomka, ale jak je vidět, s prací zatím rozhodně přestat nehodlá. Ve středu byla například spatřena při chvilce volna během natáčení série Based on a True Story, kde má hlavní roli. S novým účesem byla téměř k nepoznání, ale ofina a velké vlny jí sedly skvěle. Mohla by se jím možná inspirovat i v civilu...

Natáčení série z dílny streamovací společnosti Peacock probíhá v Los Angeles a kromě Kaley, jež si v seriálu zahraje postavu Avy Bartlett, bude jejím mužským protějškem Chris Messina jako její manžel Nathan.

Herečka, které už nikdo neodpáře především roli Penny z Teorie velkého třesku, se navíc nedávno na sociální síti pochlubila společnou fotkou se svou kolegyní Monette Moio, která už několikrát zastoupila Kaley jako její dvojnice. I v tomto případě měly herečky stejné oblečení a dokonce i těhotenské bříško, ačkoli v případě Monette pouze umělé.

Cuoco oznámila veřejnosti svůj požehnaný stav loni v říjnu. Tatínkem jejího prvního miminka bude herec Tom Pelphrey, s nímž tvoří pár zhruba rok. Předtím byla provdaná za jezdce na koních Karla Cooka, rozešli se v roce 2021. Jejím prvním manželem byl tenista Ryan Sweeting, s nímž jí vydržel svazek tři roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám