Hlavní obsah
Článek

Na veřejnosti jí vyznává lásku, ve skutečnosti ale usilovně přemýšlí, jak se jí pohodlně zbavit. Řeč je o Josefu Rychtářovi (65), který dělá zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) posledních osm měsíců stín a jenž o ni pečuje a uklízí za ni dům. I jemu však už došla s vrtošivou umělkyní trpělivost a snaží se jí zbavit. Jenže protože už mnohokrát veřejně přísahal, že odejde jedině v případě, že mu Iveta sama ukáže dveře, vymyslel tajný plán, jak ji k tomu donutit.

„Rychtář už na všechny strany přiznává, že kdyby loni v srpnu věděl, že s Bartošovou zažije takovou ostudu, ponížení a že mu to přinese takové starosti, že by do toho nikdy nešel. Jenže si chce stát za svým slovem, že Bartošovou sám neopustí, takže vymyslel způsob, jak ji k tomu donutit. Poslední dobou mu totiž leze hrozně krkem,“ začíná vyprávění náš důvěryhodný zdroj z Říčan, který má k Rychtářovým opravdu velmi blízko.

Josef Rychtář chtěl do své konspirace zatáhnout i manželku a nebýt jejího odporu, už by byl přes týden od Ivety oproštěn. „Prý prosil manželku, ať dá veřejně najevo, že se k němu vrací, že ho miluje. Na základě toho by ho okamžitě Iveta poslala k šípku. Pak měl ale ještě ďábelštější plán. Když byl o Velikonočním pondělí s Ivetou u příbuzných v Liberci, tajně se domlouval, že by cestou zpátky do Prahy zavolal přes handsfree manželce a ta že by mu tam prakticky vyznávala lásku a oba by tak v přímém přenosu dali Ivetě najevo, že jsou zase spolu. Jenže Darina Rychtářová se té frašky odmítla zúčastnit, a tak Pepa čeká na další příležitost,“ dodává zdroj.

Rychtářova slova o lásce k Ivetě Bartošové jsou prý jen špičkováním s manželkou na dálku. Uvidíme, jak dlouho ještě bude Ivetě po boku. Už nedávno bylo blízko k rozchodu, když mu Bartošová vyčetla, že měl údajně zbít manželku, a Rychtáře kritika tak zaskočila, že chtěl odejít.

Reklama

Další články

Načítám