Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednapadesátiletý Thajec Suriya Sukkaset neměl dosud v lásce zrovna štěstí. Má za sebou dva bolestivé rozvody. První manželství skončilo po deseti letech a druhá žena jej opustila kvůli mladšímu milenci. Suriya ale nakonec objevil svou zálibu v gumových pannách a jednu takovou, která má reálné proporce i vizáž, si nakonec i objednal. A dnes si soužití s ní nemůže vynachválit!

Důvěra k ženám po nevydařených vztazích utrpěla značné trhliny. Po dámské společnosti ale přece jen toužil. Nakonec si před čtyřmi lety objednal reálně vypadající gumovou pannu přes internet z Japonska za 30 tisíc bahtů (necelých 20 tisíc korun). Má dokonce i reálné míry včetně výšky 157 centimetrů a váhy 47 kilogramů.

Dnes už Suriya podle svých slov dává právě své gumové partnerce přednost před schůzkami s reálnými ženami. Po čase ji rovněž pojmenoval a říká jí Tukta. Se svou současnou ‚láskou z internetu‘ rád pózuje při nejrůznějších příležitostech. Bere ji i ven na procházky a ukazuje jí krásy přírody. Svou Tuktu přitom s ohledem na její váhu vozí na kolečkovém křesle, ale jak se zdá, už by neměnil...

Reklama

Další články

Načítám