Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Novotný (46) je jedním z mála lidí, kteří mají k hráčům Survivora nejblíž a hru s nimi dokáže prožít na vlastní kůži.

I proto se stejně jako minulý rok rozhodl fanoušky pravidelně informovat o průběhu celé show, včetně rozebírání jednotlivých hráčů. Tentokrát na svém Instagramu otevřel několik témat, včetně kontroverze kolem týmu Hrdinů. Někteří hráči se totiž znají i dobrých pár let.

„Jsme malá země, a když chceš dát dohromady partu Hrdinů ze známých osobností, tak se jich spousty zná. Navíc sem spolu letěli, a také před soutěží se někteří viděli. Ale na tom ostrově se všechno smaže, je to zbytečně zdramatizované. Myslím si, že to nemusíme prožívat,“ vysvětlil šéf organizace Oktagon MMA s tím, že projev jistoty je v Survivoru nebezpečná hra.

„Například Bára s Kundosaki jsou kámošky, ale o to větším jsou terčem. Čím silnější pouto s někým máš, tím víc je to na prd, protože je lidé budou chtít rozdělit.“

Novotný otevřel i téma nově příchozích hráčů, kterých už by prý více přibývat nemělo.

"Není to věc, která by se nikdy nestala. Na světě existuje asi 65 verzí Survivoru. Jsou verze, kde rozhoduje o vítězi hra, to si myslím, že byste se zbláznili nejen vy, ale také já. V jiné zase rozhodují diváci. Noví hráči to mají podle mě spíš těžší, protože ty vztahy už byly rozehrané, těžko zapadáš a musíš hledat skulinky. A ani oni nebyli nadšení, když zjistili, že jsou tzv. žolíci. Další lidé na ostrov nepřijdou,“ dodal moderátor, který aktuálně Dominikánskou republiku opustil kvůli pracovním povinnostem týkajícím se jeho organizace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám