Hlavní obsah
Článek

Farářka Martina Viktorie Kopecká to opět dala dohromady s tanečníkem Markem Dědíkem (41), s nímž to v poslední řadě StarDance dotáhla na krásné druhé místo. Nyní je v plném proudu plesová sezóna, a tak oba pilně trénují, aby naplno předvedli své taneční umění.

O víkendu se představí na prestižním Česko-Slovenském plese, který se již tradičně koná v prostorách pražského Obecního domu.

„Dostali jsme s Martinou mnoho nabídek na taneční vystoupení, nejžádanější je samozřejmě naše Černá labuť, kterou jsme ale museli upravit, jelikož nemáme jezírko s vodou ani molo. Takže jako první v novém a delším kabátu ji budou moct vidět účastníci Česko-Slovenského plesu,“ prozradil Super.cz Marek Dědík.

Za tanec na téma Labutí jezero získali ve StarDance čtyři desítky. „Byl to sen Martinky, vždycky chtěla být baletkou, myslel jsem si, že bude hrát bílou labuť, ale ona řekla, že rozhodně chce hrát černou. Koncept Labutího jezera jsme přetvořili přímo pro nás. Já jsem nehrál labuť, ale člověka, ona byla černá labuť, která se proměňuje, bojuje se sebou a získává si toho muže, pak ho zase nechá být, a nakonec ho zneužije a odkopne,“ popisoval tehdy tanečník téma jejich vystoupení, které sklidilo bouřlivé ovace i v publiku.

Na plesech plánují tančit také jejich „Addams Family“ tango a vášnivé paso doble. Dědík si pochvaluje, že Martina Viktorie Kopecká skoro nic nezapomněla.

Marek Dědík a Martina Viktorie Kopecká tančili ve StarDance Labutí jezero.

„Martinka si vše pamatuje, nic nezapomněla a vůbec ji nestresuje ani prostředí, kde tančí, ba naopak, je ještě více uvolněná. Já jsem samozřejmě rád, že si Martinka tanec zamilovala, tanec jí chybí a chce se mu dále věnovat, za to jí moc děkuji,“ vysekl půvabné farářce poklonu Dědík. O jejich taneční podívanou je velký zájem.

„Někdy se nám dokonce sejdou dva plesy v jedno datum, takže musíme vždy vše domluvit na minuty a přejíždět z jedné části republiky na druhou. A to je také někdy zábava, protože trávíme více společného času v autě,“ dodal s úsměvem oblíbený tanečník.

Reklama

Další články

Načítám