Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už pár let, co se do Výměny manželek přihlásil jeden z vůbec nejbizarnějších párů. Konkrétně šlo o Ivu a Mariana, které dělil osmadvacetiletý věkový rozdíl s tím, že Marian přivedl svou Ivu do jiného stavu v době, kdy měla pouhých 15 let. Není se tedy čemu divit, že diváci označovali Mariana za pedofila.

Několik let po odvysílání premiérového dílu jsou partneři stále spolu, dokonce již vychovávají dvě děti. Jenže vše není jen sluncem zalité. Manželé pravidelně tvoří kontent na TikTok, kde konkrétně Marian vyvolal svou zpovědí pořádný rozruch.

„Máme se dobře. Děti rostou. S manželkou se máme stále rádi. O děti se staráme oba,“ řekl Marian hned v úvodu. Jenže pak odpověděl na dotaz, proč s Ivou vlastně je, a oheň byl na střeše. „Kvůli dětem s ní jsem, jinak bych byl už dávno v p*deli," řekl jako nic.

V komentářích se neustále objevovaly dotazy směrem k věkovému rozdílu mezi manželi. Mariana lidé opět označovali za pedofila, jenže on si stojí za názorem, že jím není.

„Chtěl jsem vám říct ještě o tom pedofilovi, protože to mě mrzí nejvíc, že si to lidi myslí. Zřejmě to pochopili z té Výměny manželek špatně. Když jí bylo 14, jen jsme si psali na facebooku. Jezdil jsem za ní do pasťáku, vozil jí věci a psychicky jí pomáhal,“ popsal se slovy, že byla Iva v té době již vyvinutá, a vztah s mladičkou dívkou mu nepřišel nijak zvláštní.

„Vyspali jsme se spolu, když jí bylo 15 a půl. Měla všechno vyvinuté normálně, takže jsem neviděl důvod, proč bych měl být pedofil,“ prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám