Hlavní obsah
Článek

Princezna z Walesu (42) měla zase jednou příležitost předvést svého sportovního ducha a odhodlání. Během středeční návštěvy vyšší odborné školy Landau Forte College v anglickém městě Derby si vyzkoušela jednu ze silových součástí výcviku, který absolvovala britská armádní důstojnice Preet Chandi, když se připravovala na svou výpravu přes Antarktidu.

Kate, která se pustila do tahání pneumatik s vervou sobě vlastní, byla patronkou expedice čtyřiatřicetileté Chandi, jež je zároveň fyzioterapeutkou a lékařkou britské armády. Důstojnice nedávno překonala ženský světový rekord v nejdelší samostatné nepodporované polární expedici v historii. Vzdálenost 922 mil překonala za 70 dní a 16 hodin.

Chandi se z expedice vrátila koncem ledna a Kate v rámci návštěvy školy v jejím rodném městě držitelce rekordu osobně poblahopřála k úspěchu. Zároveň měla tedy i možnost si alespoň trochu vyzkoušet, jak probíhaly přípravy na tak náročný výkon.

Trojnásobná maminka Kate se k této příležitosti oblékla neformálně a ve dvouřadém sáčku z konfekce známé britské značky v ceně 69,99 liber (1870 korun) jí to jako vždy moc slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám