Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmiletá Eden Wood se proslavila vystoupením v kontroverzním americkém pořadu vysílaném stanicí TLC Toddlers & Tiaras, kde děti za pomoci svých rodičů předvádějí, jak dokáží být krásné a nadané. Blonďatý andílek Eden před časem zaujala nejen svou bezprostředností, ale i svým tancem ve stylu go-go, který řadu lidí pohoršil. Nyní se dokonce natáčí nový projekt - její vlastní reality show nazvaná Eden’s World.

Ačkoli je malá Eden zvyklá na kamery a umí se chovat díky účasti v mnoha dětských soutěží krásy, je přeci jen její vystupování trochu nevyzpytatelné. Holčička o víkendu absolvovala televizní interview na stanici CBS Atlanta a viditelně nebyla ve své kůži. Nejspíš se jí nepohodlně sedělo na židli, a tak se stále vrtěla a kroutila.

Když se jí moderátoři zeptali na její nový pořad, odpověděla: „Je úžasné, že se to jmenuje Edenin svět. Bude o tom, že mám pomáhat jiným dětem, la la laa, bla bla bla...,“ pokračovala trochu mimo téma evidentně znuděná Eden, vedle které po celou dobu seděla její maminka Mickie Wood. Ta dokonce svou dceru napomenula, aby se chovala slušně, ale Eden i nadále chvíli neposeděla, skákala do řeči a odpovídala „po svém“.

Snímky ve fotogalerii Eden v honosných růžových šatech byly pořízeny během slavnostního představení reality show v restauraci Planet Hollywood v New Yorku na Times Square. Tam se již dívenka chovala jako pravá profesionálka. Trpělivě pózovala fotografům, posílala vzdušné polibky a nešetřila americkým úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám