Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Madonna (65) vrací úder a vyjádřila se ke kritice svého vzhledu na udílení cen Grammy. Podle jejího názoru se opět stala terčem ageismu a misogynie a na svém Instagramu se podělila raději o vlastní snímky pořízené během akce. Zároveň přišla i s tvrzením, co za jejím podivným vzezřením stojí. Viní z toho použité kamery!

Konkrétně jejich objektivy s dlouhou ohniskovou vzdáleností, kdy se vzdálené objekty jeví větší. Madonna tím chtěla odůvodnit svou vyhlazenou, ale zároveň odule vypadající tvář, kterou fanoušci v komentářích často zmiňovali. Podle ní kvůli použitému objektivu působil její obličej kulatější, než ve skutečnosti je. A zřejmě na důkaz svých slov přišla s vlastními fotkami, kde skutečně vypadá jinak a méně ‚nafoukle‘.

Na svém Instagramu, kde ji sleduje 18,7 milionu lidí, se objevila po boku svých přátel včetně Sama Smithe a Cardi B či vedle své dcery Lourdes. Přidala zároveň sestřih videa s hudebním podkresem písně Unholy od Smithe a německé zpěvačky Kim Petras, kteří se zmiňovaným hitem zvítězili v kategorii Nejlepší popový výkon dua nebo skupiny. Madonna uvedla, že jí bylo ctí uvést na pódium první transgender umělkyni, která získala toto ocenění. Petras podstoupila operativní změnu pohlaví již v šestnácti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám