Hlavní obsah
Článek

Půvabná Tereza Hudáková patří ke kráskám, které jsou vítězkami pěti soutěží krásy. Především se ale věnuje modelingu. Svou výstavní postavičku nyní vystavila na Srí Lance. A to nejen v sexy šatičkách, ale samozřejmě i plavkách.

Modelka si relax v jihovýchodní Asii nadmíru užívala. „Za sebe mohu říct, že málokterá země oplývá tolika přírodními krásami jako exotická Srí Lanka. Všude, kam se hnete, narazíte na nějaké krásné překvapení. Je zde totiž víc jak stovka vodopádů, divoká zvířata, která známe jen ze zoo, se volně pohybují přírodou, v mořích je zase bohatý podmořský svět plný života,“ nechala se pro Super.cz slyšet nadšená Tereza, jež si pobyt na Srí Lance užívala po boku svého přítele Andrého.

Ten se kromě podnikání taktéž věnuje modelingu. Na Srí Lance nejen lenošili a pózovali na žhavých fotkách, ale i cestovali. „Vlaky a autobusy jsou zde velmi levné a mají svoje kouzlo. Státní červené rozhrkané autobusy se po silnicích řítí stylem záchranného autobusu z Harryho Pottera. Stačí zvednout ruku, a v mžiku jste na “palubě” plné dobrodružství,“ smála se kráska, která se kontaktu s místními rozhodně nebránila.

„Ve vlacích jste v bezprostředním kontaktu s místními lidmi, hlavně ve druhé a třetí třídě. Cestou vám pouliční obchodníci nabídnou své zboží, včetně výborné kukuřice zabalené do papíru s nějakým starým domácím úkolem z matematiky,“ pochvalovala si kráska, na jejíž sexy fotky se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám