Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu se najde poměrně dost odkvétajících celebrit, které pro zviditelnění udělají téměř cokoli. Jednou takovou herečkou je i Alicia Arden, která se kdysi objevila v populárním seriálu Pobřežní hlídka, a přestože šlo pouze o epizodní roli, dodnes z toho těží. Jenže někdejší slávu odvál čas a Alicia se s tím zřejmě odmítá smířit. Během propagace nového filmu Blowback se například neváhala kompletně svléknout.

Pro Arden jde o první větší roli za několik let, figuruje zde například fešák Cam Gigandet či Randy Couture ze série Expendables, a tak není divu, že Alicia by udělala psí kusy, aby se o akčním thrilleru maďarského režiséra Tibora Takácse mluvilo. Během propagačního focení k evropské premiéře neváhala odhodit svršky a předvést se v lascivních pózách.

Herečka se nejdřív svlékla do spodního prádla, poté odhodila podprsenku a pózovala jen v kožichu s čepicí. Nakonec ale došlo i na kalhotky. Následující pózování už bylo pouze s kožešinovou šálou a vhodné spíš pro věkovou kategorii 18+, některé záběry ani nebyly publikovatelné a hodily by se do zcela jiné kategorie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám