Hlavní obsah
Článek

Že je moderátor Jiří Pomeje (†54) hlučný tak, že jak se rozpovídá na Václaváku, slyší ho skoro až na předměstí Berouna, je známé. Že se ale nezklidní ani doma, a tak si na něj stěžují i nájemníci, to nikdo doteď nevěděl. „Už mě upozornili, abychom se mírnili. Vedle nás bydlí parta mladých italských sportovců a ti prý kvůli nám nemůžou spát,“ potvrdil Super.cz Pomeje.

Pomeje bydlí se svou krásnou snoubenkou Andreou Šťastnou v bytě nedaleko pražského Náměstí Míru v jednom z podkrovních bytů. A jelikož kvůli nočnímu moderování na Frekvenci 1 chodí domů v hodně neobvyklou hodinu, není divu, že jeho projevy vadí těm, kteří v nekřesťanskou ranní hodinu ještě spí spánkem spravedlivých. Podle informací od jednoho z nájemníků na vině není ani tak jeho hlučnost, ale spíš to, že s Andreou neumějí krotit své projevy vášně.

„Je pravda, že jsme italská domácnost. Mluvíme nahlas, žijeme nahlas. Nahlas se i milujeme. Fakt mě jen baví, že to vadí i horkokrevným Italům,“ směje se Pomeje. Pokud by ale na hlasitosti neubral, mohlo by se mu snadno stát, že po další várce protestů spolunájemníků domu by mohl dostat z apartmá vyhazov.

„Možná si s Andreou budeme radši při sexu zacpávat vzájemně pusu. Snad mě ta moje budoucí manželka nekousne,“ dodal pobaveně moderátor.

Reklama

Další články

Načítám