Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to neuvěřitelných sedmnáct let, co kasovní trhák Muzikál ze střední vyšvihl mezi hvězdy první kategorie Zaca Efrona, Vanessu Hudgens a Ashley Tisdale. Právě poslední zmiňovaná herečka a zpěvačka aktuálně tráví dovolenou na havajském ostrově Maui, kam vyrazila na dámskou jízdu.

Sedmatřicetiletá blondýnka je maminkou téměř dvouleté holčičky jménem Jupiter Iris, kterou má se svým manželem, hudebníkem Christopherem Frenchem (41), který skládá hudbu pro řadu seriálů a filmů. Na Havaj však Ashley vzala kromě dcerky svou maminku Lisu.

Tisdale se zároveň nedávno podělila se svými fanoušky na Instagramu o svou zkušenost s alopecií. S autoimunitním onemocněním, které způsobuje vypadávání vlasů, prý bojuje od svých dvaceti let. „Spousta lidí se cítí trapně, když má mluvit o těchto problémech. Jakýkoli typ vypadávání vlasů může ovlivnit vaše sebevědomí, zvlášť, pokud máte pocit, že jste jediní, kdo si tím prochází. Proto o tom chci otevřeně mluvit, protože se není za co stydět,“ napsala Ashley k videu, kde se o onemocnění rozpovídala.

O alopecii se poslední dobou mluví daleko otevřeněji, než tomu bylo dřív. Z českých celebrit s ní měly či mají co dočinění například modelky Karolína Mališová či Denisa Spergerová. V poslední době o ní otevřeně hovořil také hudebník Jordan Haj. Ze zahraničních hvězd se nemoc projevila například u Keiry Knightley, Naomi Campbell, Roberta Pattinsona či Nicolase Cage.

Reklama

Další články

Načítám