Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá skvěle, ve svém věku je v dokonalé kondici. Zpěvačka Leona Machálková (56) ovšem přiznává, že už to dá daleko víc práce než dřív. A svěřila také, že má za sebou, po všeobecně známé plastice nosu, i další chirurgický estetický zákrok.

S Leonou jsme se setkali u příležitosti příprav narozeninového koncertu Felixe Slováčka, kde bude jednou z vystupujících. I ona sama se těší na svoji vlastní Lucernu se spoustou hostů, kterou má naplánovanou na 6. května. "Budu točit také videoklip a čeká mě řada focení," řekla Super.cz. A na to chce samozřejmě vypadat co nejlépe.

"Léta běží každému, je dobré přijímat to, ale zároveň si dávat výzvy, na něco se těšit a žít život v radosti," uvedla k vnitřní motivaci, nás ale zajímala i ta vnější. "Vzhledem k mému věku už to není zadarmo. K mým pravidelným fyzickým aktivitám, jako je pondělní tenis a úterní jóga, jsem přidala třikrát až čtyřikrát týdně fitko," vypočítala.

Leonu omladil i účes na mikádo, své dlouhé lokny si nechala zkrátit před rokem. "Nelituju toho, i když je trochu méně variant na úpravu vlasů," míní. Jen tak mimochodem nám svěřila, že už absolvovala i omlazovací chirurgický zákrok. "Už mám za sebou víčka, jen jsem to nikde neventilovala. Operaci horních víček jsem absolvovala před dvěma lety. I vizážisté mi řekli, že, když nebude ta kůžička ležet na řasách, rozjasní to pohled," prozradila a o další své tipy se podělila v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám