Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na Halle Berry není divu, že právě ona měla tu čest zahrát si před lety po boku agenta 007 jako Bond girl. V bondovce Dnes neumírej s Piercem Brosnanem okouzlila dokonalými křivkami v oranžových bikinách s bílým páskem, které se později staly hitem. Jako svůdná Catwoman byla pro změnu oděna do těsného koženého oblečku. Ačkoli je Halle dnes už pětačtyřicátnice, s přehledem by si mohla střihnout podobně svůdnou roli, jelikož přibývající roky rozhodně nejsou jejím nepřítelem. Podívejte, jak sexy byla Berry v sobotu na charitativním večírku v Beverly Hills...

Bezchybná herečka se po červeném koberci v Beverly Hills Hotelu procházela v úzkých šatech s leopardím vzorem, s jejichž výstřihem nebylo možné přehlédnout její plný dekolt. Šaty Berry doplnila pouze o drobné náušnice s perlou a černé lodičky. Na ruce se jí třpytil už jen zásnubní prsten od jejího partnera Oliviera Martineze (46), který jí dělal doprovod.

Herečka se dlouhodobě věnuje charitě a angažuje se v boji proti domácímu násilí, za což byla v minulém roce rovněž oceněna. V současnosti však nejvíce řeší spory se svým bývalým partnerem a otcem jejich dcery Nahly (4) Gabrielem Aubrym (36). Berry doufá, že se bude moci přestěhovat i s Nahlou do Paříže, kde žije s Martinezem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám