Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to oficiální. Na letošním ročníku Eurovize bude Česko reprezentovat skupina Vesna v čele s talentovanou zpěvačkou a textařkou Patricií Fuxovou, která složila například hit Boky jako skříň, který posléze zpívala Ewa Farna (30).

Český výběr vyhrála s písní My Sister´s Crown. Natáčení klipu probíhalo v místě Gabriel Loci v Praze. Tento benediktínský klášter připomíná Bradavice z Harryho Pottera a tým se inspiroval vizuálním světem Tima Burtona.

Říkali jsme si, že baby nebude stát v koutě a zkusíme něco provokativnějšího a něco, co by se na velkém pódiu v Liverpoolu neztratilo,“ svěřila se nám zpěvačka během natáčení tohoto klipu, kam exkluzivně přijel Super.cz.

Vesna - My Sister´s Crown

Píseň je o svobodě, nezávislosti a také míří na feministická témata. Natáčení klipu dokonce spojilo ženy šesti národností. V klipu si zahrála i historička Lilia Khousnoutdinova (35), která s nadací Propolis vznik klipu podpořila.

Dvě semifinálová a finálové kolo letošního ročníku se bude ve Spojeném království konat 9. a 11. května. Absolutního vítěze pak budeme znát v sobotu 13. května.

Reklama

Další články

Načítám