Hlavní obsah
Článek

Modelka Chaney Jones (25) se zapsala do povědomí veřejnosti jako přítelkyně Kanyeho Westa (46) a rovněž jako dvojnice jeho exmanželky Kim Kardashian. Ačkoli už i ona patří mezi jeho ex, zatím si drží prvenství v délce vztahu, které rapper po rozvodu s televizní hvězdou udržoval. Po jeho boku se Chaney objevovala necelého půl roku. I to přitom stačí, aby jí byli paparazzi v patách, když se vydá například na večeři do restaurace...

Podobně tomu bylo i v neděli, kdy se Chaney vydala do podniku LAVO v Hollywoodu ve skutečně odvážném modelu. Její minišaty měly totiž výstřih až k pupíku, což se jejich nositelce nevyplatilo. Při chůzi se těsný model rozevřel přesně v oblasti hrudníku a ani snaha udržet jej na svém místě se nesetkala s úspěchem.

Jedno je ale jasné, i po této stránce toho má Chaney, kterou jen na Instagramu sleduje 608 tisíc lidí, s Kim hodně společného...Dostala se mezi smetánku a je jen otázkou času, jaké slavné jméno se na jejím seznamu objeví příště. Nedlouho po rozhodu s Kanyem například slavila narozeniny s rapperem Drakem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám