Hlavní obsah
Článek

Člen skupiny Jonas Brothers Joe Jonas společně s bratry odhalil svou hvězdu na chodníku slávy. Víc pozornosti ale tentokrát získala jeho manželka Sophie Turner, která je po porodu druhé dcery velmi štíhlá.

Sophie Turner se proslavila svou rolí Sansy Stark v seriálu Hra o trůny. A pak také manželstvím s muzikantem a hercem Joem Jonasem. S tím se herečka seznámila v roce 2016 díky společným přátelům. Vzali se v roce 2019 v Las Vegas a s dětmi příliš nečekali. V roce 2020 se narodila dcera Willa a v červenci loňského roku druhá dcerka.

A zatímco po porodu byla herečka v dobré kondici a s normální váhou, teď vypadá štíhleji, než když před lety hrála ve slavném seriálu. Červený komplet neodhalil skutečně ani gram tuku a naopak bylo vidět, že by si Sophie i nějaké to kilo navíc klidně mohla dovolit. Vedle Priyanky Chopry, manželky Nicka Jonase, vypadala Sophie v publiku trochu jako kostlivec. Nezbývá než doufat, že svá poporodní kila shodila s rozvahou a za jejím hubnutím není až nezdravá touha po dokonalé postavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám