Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se Madonna (65) objevila v neděli večer na cenách Grammy, byli fanoušci jejím aktuálním vzezřením konsternováni. Zpěvačka se zřejmě snaží dělat všechno pro to, aby zastavila čas, ale její touha po věčném mládí se obrací spíš proti ní. Přitom se stačí podívat na některé její slavné vrstevnice, které to s úpravami tolik nepřehánějí, u nichž by se možná mohla popová legenda inspirovat...

Popová diva se poslední dobou ukazovala lidem spíš prostřednictvím svých příspěvků na sociálních sítích, které mnohdy neměly s realitou mnoho společného, některé ovšem rovněž budily značné kontroverze. O víkendu se ale Madonna po delší době ukázala ‚naživo‘ na veřejnosti a pohled to byl pro spoustu jejích příznivců doslova žalostný.

Stačí se přitom podívat například na herečky, které jsou stejný ročník jako ona a dokázaly se s přibývajícím věkem popasovat úplně jinak. Na výhru v genové loterii to vypadá především u Fran Drescher. Seriálová chůva Fine vypadá ve svých pětašedesáti neuvěřitelně.

Stejný ročník jako Madonna jsou ale například Sharon Stone (66) a Michelle Pfeiffer (65), všechny tři pak už spojuje ale snad jen sázka na blond barvu vlasů. Naopak cestou úplné přirozenosti, minimálně co se vlasů týče, se vydaly další dvě hollywoodské hvězdy, které patří mezi Madonniny vrstevnice, a to Emma Thompson (63) s Andie MacDowell (64). Ty ponechaly svým hřívám šedý odstín a obě vypadají fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám