Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světově proslulá nutriční specialistka Gabriela Peacock (44) se stará o jídelníček členům britské královské rodiny a jak Super.cz prozradila, připravovala v minulosti například prince Harryho na svatbu s Meghan.

Nyní poprvé odhalila, jak přípravy vypadaly. A co byl Harryho problém? "Připravovala jsem ho dva nebo tři měsíce. S pohybem problém neměl. Harry cvičí. Jeho slabiny? Něco z jídla, možná trošku alkohol," řekla Super.cz s úsměvem Gabriela.

Gabriela Peacock v pořadu Superchat: Češka se přátelila s princem Harrym, co řekla o Meghan?

"Důležité nejen u Harryho, ale u každého pacienta pro mě je, jak žije, jaký má životní styl, abych posoudila, kam až můžu klienta dotlačit. Jak se stravuje, jak cvičí, jestli má dostatek pohybu. Vše připravuji individuálně," vysvětluje Gabriela, která v Londýně žije již 23 let.

Harry neměl za cíl výrazné zhubnutí. "Váha nebyla vyloženě problém, ale chtěl se cítit na svatbě úžasně. Řešili jsme spánek, aby byl plný energie, aby se cítil super," upřesňila nutriční specialistka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám