Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sympatická zpěvačka byla vždycky v pohybu. Teď se stará o tříměsíčního syna Matyáše. Prozradila, jak se udržuje fit.

Jak jste se vyrovnávala se změnami v těhotenství?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

První tři měsíce jsem byla maximálně opatrná. Ale nemohla jsem moc jezdit autem a autobusem, protože mi bylo pořád špatně. Tak jsem chodila pěšky, ostatně jako celý život. Změna byla jen v tom, že dřív to byla otázka mé volby, zatímco teď mě k tomu dovedly okolnosti.

Musela jste nějak omezit cvičení?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Musela jsem přestat posilovat břišní svaly, přestat hrát tenis a vynechat bruslení. To všechno šlo stranou hned na začátku těhotenství. Ale tancovala jsem ještě v klipu s Michalem Davidem, kdy jsem byla ve čtvrtém nebo pátém měsíci. Ovšem i na zkouškách jsem se držela spíš při zemi a nedělala jsem žádné přemety. Teď jsme v Kanadě natáčeli klip nový a to byla pro mě pohybově úplně jiná káva. Obrovská svoboda, jako když si ostříháte vlasy. Najednou jste lehčí a skoro letíte.

Proč jste se rozhodla spolupracovat se značkou Reebok?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jejich boty mi přišly jako dar z nebes. Měla jsem trochu vážnější problémy s nohama a systém nafouklých podrážek mě z těch bolestí vysvobodil. A ještě navíc pěkně vypadají! Jsem zvyklá nosit široké boty a během let jsem tak trochu na design musela rezignovat. Ale tady jde o spojení estetiky a účelovosti.

Jaký konkrétně cítíte rozdíl v botách EasyTone od Reebok oproti klasickým teniskám?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Já už klasické tenisky ani neobouvám. V „reebokách“ se cítím jako v bačkorách. Je to rozdíl asi jako mezi přeskáči na lyže a pohodlnými „měkouši“ na snowboard. Z „bačkor“ už se vám prostě nechce.

TIP: Vyzkoušejte Reebok EasyTone bez rizika!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte akce 30denní garance spokojenosti s Reebok EasyTone -pokud si do 31. května 2012 zakoupíte obuv EasyTone, a nebudete s ní spokojená, můžete ji do třiceti kalendářních dnů na dané prodejně vrátit a peníze dostanete za zpět.

Další články

Načítám