Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný hokejový útočník týmu Boston Bruins David Pastrňák (26) pěkně naštval své fanoušky. Možná si ani neuvědomil, že když se během zápasu vyfotí s hokejistou Alexandrem Ovečkinem, který je známý i tím, že velmi podporoval ruského prezidenta Vladimira Putina, vyvolá na svém profilu opravdový skandál, který jeho fanoušky zvedl ze židle.

„Vnímáte dění kolem sebe? Sledujete, co Ovečkin reprezentuje? Chápu sportovní rovinu té fotky. Ale teď přeci nejde o hokej!“ napsal Davidovi jeden ze sledujících a další lavina komentářů se okamžitě rozjela. „Moc pěkná fotka. Vedle podporovatele masového vraha. Však vraždí jen vedle slovenských hranic. Koho by to zajímalo. A politika do sportu přece nepatří,“ psalo se v následujícím komentáři.

Celý příspěvek se stal ještě nešťastnějším tím, že charismatický sportovec k fotce přidal smajlík bomby. Po smršti odsuzujících komentářů Pastrňák snímek s Ovečkinem raději smazal.

Kromě nešťastné fotografie se Davidu Pastrňákovi v zámoří daří. Za dosavadních 51 zápasů základní části NHL už má na kontě 72 bodů. A daří se mu i v soukromí. Jeho přítelkyně Rebecca Rohlsson nedávno na fotkách ukázala prsten na levé ruce, zřejmě je tak jejich veselka na spadnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám