Hlavní obsah
Článek

Anglická televizní hvězda, herečka a modelka Chloe Sims (41) ví, jak na sebe upozornit. Se stejně vnadnou kamarádkou se prošla po pláži v Miami a nebála se ukázat své udržované tělo. Nejspíš si chtěla udělat i reklamu na svou novou show.

Televizní diváci mohou Chloe znát jako nejdéle působící členku reality show Jedině v Essexu. Pořad o tom, jak lidé žijí v anglickém hrabství Essex, Chloe zajistil velkou slávu a teď dokonce se svou rodinou v Los Angeles natáčí novou reality show The Sims. Podle magazínu MailOnline by si rodina měla za vysílání přijít na šestimístnou částku, která se pak s dodatečnými výdělky zvýší na miliony dolarů. O současné slávě Chloe svědčí i to, že ji nedávno na svou oslavu pozvala i slavná zpěvačka Rita Ora.

Chloe se ale vede i v lásce, momentálně randí s nizozemským obchodníkem, a tak není divu, že si dny volna užívá bezstarostně na pláži v doprovodu své půvabné kamarádky. A protože poctivě pracuje na své postavě, může předvést své tělo v celé kráse. Černé bikiny zrovna nenechaly velký prostor k fantazii, když odhalily nejen modelčiny vnady, ale také celý zadeček. Na to, jak jí to slušelo, mrkněte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám