Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Universe Vanesa Švédová už odmalička věděla, že právě modeling je tím, čím by se chtěla živit. Ale vyrůstat s tímto snem na malém městě může být oříšek. Často se tak především na základce setkávala s předsudky a někdy až s výsměchem.

Vítězka soutěže krásy míří ma Miss Universe. Vanesa Švédová popsala, co všechno přípravy obnáší

„Přímo na vesnici to asi nikdo neřešil nějak extra, ale na základce jsem se určitě nesetkávala s pozitivními reakcemi. Zvlášť když člověk s něčím začíná, tak mu ti lidé úplně nevěří, že by se mohl někam dostat, posunout. Občas jsem to schytávala, že já a modelka, pardon,“ svěřila se sympatická brunetka v našem pořadu Superchat.

Dá se tedy mluvit o náznaku šikany kvůli těmto snům. „Já si myslím, že je to takhle, nechci říct všude, ale dá se říct, že jo,“ dodala Vanesa.

Dnes už to považuje za minulost a má radost, že se její sen stal opravdu skutečností. „Tak teď už nejsem naštěstí na základce, už jsem v prváku na vejšce, i učitelé ze střední si všimli a napsali mi, že mi gratulují, a už ten přístup je jiný. Jsem ráda, že to všichni vzali pozitivně a snaží se mě podporovat, a je to příjemnější než ve třinácti,“ dodala Vanesa Švédová, která naši zemi bude reprezentovat na Miss Universe.

Celý pořad Superchat s vítězkou soutěže Česká Miss Essens 2022 si také můžete poslechnout ve všech podcastových aplikacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám