Hlavní obsah
Článek

Jen pár dní po oznámení svého odchodu do důchodu, který by prý tentokrát měl být už definitivní, překvapil Tom Brady (45) své fanoušky fotografií ve spodním prádle. Sportovec, který byl v minulosti považován spíše za zdrženlivého, se předvedl v boxerkách své značky Brady. Že by své exmanželce Gisele Bündchen (43) začal fušovat do řemesla, nebo jí snad chtěl ukázat, o co přišla?

Nový profesní záměr pětačtyřicetiletého hráče NFL, který má na svém kontě několik rekordů i nejvíc vítězství Super Bowlu v historii, je možná právě vlastní značka, kterou vždy bude nejlépe prodávat hlavně samotná hvězda, která ji navrhuje... Zvlášť, když jde o spodní prádlo. Své o tom vědí třeba Rihanna či Kim Kardashian.

I Tom Brady se tak soustředí na novou etapu, a jak je vidět, rozhodně za svou okouzlující bývalou ženou nepokulhává a má co nabídnout. Na instagramovém účtu jeho značky, kde se snímek objevil, u fotky výstižně stálo: "Důchod nikdy nevypadal tak dobře."

O Bradym je poslední dobou slyšet snad ještě víc než za jeho aktivní profesionální kariéry. Ať už jde o propíraný rozvod s Gisele, jeho domnělý, ale zatím stále nepotvrzený vztah se slovenskou kráskou Veronikou Rajek, či jeho nový hvězdně obsazený film 80 For Brady, kde si Tom zahrál sám sebe a rovněž snímek produkoval. U sportu ale tato legenda přece jen zůstane, a to minimálně jako sportovní sloupkař pro Fox Sports.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám