Hlavní obsah
Článek

Skamarádily se díky společnému angažmá a nezůstalo jen u posezení u kafíčka. Markéta Poulíčková a Markéta Schimmerová Procházková (38) spolu účinkují v několika muzikálech a padly si natolik do noty, že spolu nazpívaly i duet Když lásku mám, ke kterému vznikl videoklip.

"Nápad se zrodil spontánně právě během kávy s Markétkou, se kterou se alternuji v muzikálech Divadla Lucie Bílé. Našly jsme důvod potkávat se častěji a těší nás to," svěřila Markéta Poulíčková, alias MAKY, kterou si televizní diváci mohou pamatovat ještě z Hlasu Česko Slovenska.

Na singlu se Markéta Poulíčková podílela jako autorka hudby ve spolupráci s klavíristou a skladatelem Václavem Tobrmanem. Ten napsal také text. Skladbu doprovází videoklip, za nímž stojí Zbyněk Raušer, který má na svém kontě videoklipy např. pro Terezu Černochovou, kapelu Portless nebo Dymytry, a je zároveň životním partnerem Poulíčkové.

Protože víme, že Markéta se Zbyňkem měli před časem problém s bydlením kvůli požáru domu a byt jim půjčila principálka Lucie Bílá (57), zajímalo nás, jak na tom momentálně jsou. "Už bydlíme zpátky, ale stále probíhají opravy v domě. Vypadá to ještě na dlouho. Stále jsme bez střechy," svěřila Super.cz Poulíčková.

Reklama

Další články

Načítám