Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohledná mladší sestra vévodkyně z Cambridge (42) Pippa Middleton (40) si o víkendu udělala výlet do Paříže. Zaletěla tam za svým francouzským kamarádem Arthurem De Soultraitem, jehož narozeninovou oslavu si nemohla nechat ujít. Vždy maximálně elegantní a vkusná Pippa tentokrát dorazila v podivných růžovozlatých minišatech ze saténu s mašličkami, ale omluvou je jí skutečnost, že v podobně bláznivých kostýmech se na oslavu do klubu Raspoutine dostavili i další hosté.

Osmadvacetiletá Pippa doplnila své dost šílené šaty o černé legíny s krajkovým lemem, zlaté lodičky na vysokém podpatku a zlaté psaníčko. Chybět nemohla ani její oblíbená černá kožená bunda.

Pippa, která se po královské svatbě prince Williama (41) a své sestry Catherine téměř před rokem stala ze dne na den hvězdou, do Paříže přiletěla nejen za Arthurem, ale také za jeho bratrem Marcym, se kterým ji rovněž pojí přátelství. Oba btaři pocházejí z aristokratických kruhů. Víkend strávila procházkami po francouzské metropoli a nevynechala ani několik nočních podniků. Společnost jí dělal napříkladfrancouzský šlechtic vikomt Arthur, kterého dobře známe i z Prahy. Tady nedávno otevíral další obchod své slavné oděvní značky Vicomte A.

Reklama

Další články

Načítám