Hlavní obsah
Článek

České hvězdy utíkají z chladného Česka do teplých krajů. A řada z nich si vybrala jednu z nejbližších destinací, kde je celoročně krásné počasí a kde místo péřovek mohou běhat po pláži v plavkách.

Do exotické Dubaje vyrazily na soustředění nejen finalistky Miss Czech Republic s ředitelkou Taťánou Makarenko (34). Sluníčka si zde užívají i další známé tváře. Letos se v Dubaji rekreovali Patrik Rytmus Vrbovský (47) s manželkou Jasminou Alagič, pár dní zde strávila také Monika Bagárová (29), která se poté s partnerem a dcerou přesunula na Zanzibar.

Své maminky vyvezli do Dubaje Richard Krajčo (46) s manželkou Karin Babinskou, kteří zde vlastní apartmán. "Ríšova maminka letěla poprvé v letadle. Nikdy neviděla moře. Jsme tak šťastní, že jsme ji přesvědčili a že překonala strach," prozradila Babinská.

Sluníčka si zde užili také Jakub Prachař (40) s přítelkyní Sarou Sandevou a v plánu to měla také herečka Jana Bernášková. Ta víc než na pláži bohužel trávila dny na hotelovém pokoji. "Jsem v Dubaji už třetí den a chtěla jsem vám toho tolik ukázat. Ale mám příšernou angínu a jediné, co jsem viděla, je výhled z okna a Netflix,“ posteskla si ještě z dovolené Bernášková.

Reklama

Další články

Načítám