Hlavní obsah
Článek

Společenské akce příliš často neobletují, tentokrát ale udělali výjimku. Jaromír Jágr (52) si se svou půvabnou přítelkyní Dominikou Branišovou (29) nenechal ujít slavnostní křest nové knihy modelky Evy Čerešňákové. A zatímco řada lidí v zimním a mrazivém období sahá ve svém šatníku po tmavých barvách, přítelkyně hokejisty ve svém outfitu společnost jednoznačně rozzářila.

V zeleném kostýmku byla Dominika k nepřehlédnutí. A přestože byly venku teploty pod bodem mrazu, pod sako s hlubokým dekoltem si nic nevzala. „Model mám od Zuzany Lešák Černé, máme podobný styl a co mi Zuzka vybere, tak se trefí,“ svěřila se Super.cz Dominika s tím, že si model zajistila tak, aby nedošlo k faux pas. „Mám to podlepené. Není toho moc vidět, ale kdyby náhodou, mám to pojištěné,“ prozradila modelka.

Jaromíra Jágra s modelkou Evou Čerešňákovou pojí dlouholeté přátelství, a tak ji na křtu s radostí podpořili. Zda by společně vyrazili na pouť do Santiaga de Compostelo, o které modelka napsala, by však bylo téma k diskuzi. „Musela bych potrénovat a Jarda nevím, nemá moc rád procházky, tak nevím, zda by šel na nějaký výšlap, ale vzhledem k tomu, že je to spojené s křesťanstvím, tak by možná překvapil,“ řekla nám Dominika, která se modelingu věnuje už jen sporadicky.

„Mám na starosti Jardovu značku, která vyšla minulý rok. Neměla jsem s tím zkušenosti a dostala jsem to celé na starosti. Baví mě to, ale je toho dost,“ prozradila Dominika Branišová.

Reklama

Další články

Načítám