Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lídr českého trhu v oblasti prodeje vysoce kvalitních omega-3 se rozhodl pro dobročinný dar. Každý člověk v ČR má nyní příležitost získat zdarma omega-3, které přispívají zdraví srdce. Možná se nabízí otázka, proč tohle gigant v omega-3 českého trhu dělá? Nabídky zdarma totiž mohou vyvolávat otázky.

Martin Kozelský, ředitel společnosti, ale objasňuje své rozhodnutí věnovat zdarma všem

v České republice balení omega-3. „V České republice věří kvalitě našich produktů z Norska přes 2,5 milionu zákazníků. Proto jsme na domácím trhu jednou z největších společností. A jelikož jsme právě oslavili 16 let, rozhodli jsme se darovat všem Čechům omegu-3, napomáhající zdravé funkci srdce. Náš produkt OmegaMarine Premium navíc obsahuje vitamín D. Jedná se tak o skvělou kombinaci i na podporu imunity.“

Takový argumenty zní rozhodně rozumně. Proč konzumovat omega-3?

Důležitost omega-3

Ryby jsou plné zdravých tuků, které jsou nezbytné pro zdraví srdce, mozku a očí. Jsou navíc bohaté na vitamín D, důležitý pro zdraví kostí, imunity a zdraví celkově. Existuje několik způsobů, jak získat omega-3, ale ten nejlepší představuje pravidelná konzumace ryb, nebo kapsle s omega-3.

4 z 5 Čechů nemají dostatek omega-3, proto chce NaturaMed v dobročinné akci podpořit Vaše zdraví. Pokud nepatříte mezi milovníky ryb, můžete pro příjem omega-3 vyzkoušet prémiový doplněk OmegaMarine Premium. Potravinové doplňky jsou bezpečným a nákladově efektivním způsobem, jak zlepšit nutriční stav a podpořit obranyschopnost nejen u starší generace. K tomuto závěru dospěl článek publikovaný v odborném časopise Advances in Nutrition.

Omega-3 z Norska

Norský losos je jedním z nejbohatších zdrojů omega-3 mastných kyselin, které jsou pro náš organismus důležité. Naše tělo si je ale bohužel neumí vyprodukovat samo. A právě z lososa se v Norsku vyrábí OmegaMarine Premium, obsahující novou generaci omega-3. Omega-3 mastné kyseliny jsou důležité pro zdraví srdce, podporují paměť.

Foto: NaturaMed
Prostory výrobny

Jednoduchá konzumace želatinových kapslí

Dvě malé a snadno polykatelné želatinové kapsle obsahují potřebnou denní dávku omega-3 mastných kyselin. Můžete se tak vyhnout konzumaci ryb. OmegaMarine Premium obsahuje dokonce nejčerstvější omega-3 na světě. K jeho zpracování totiž dochází do 75 minut od vylovení lososa. Na českém trhu je to jediný produkt s lososovým olejem.

Zdvojená dávka lososového oleje

V tomto prémiovém produktu najdete právě zmíněný nejčerstvější lososový olej na světě. Tento lososový olej navíc NaturaMed zdvojila v dávce jedné kapsle, přitom ale zachovala stejnou cenu produktu OmegaMarine Premium.

Balení omega 3 na vyzkoušení zdarma a bez závazků

NaturaMed dovážející norský produkt s omega-3 ho věnuje zdarma. Produkt Vám dorazí jen za poštovné a balné 49 Kč přímo do schránky. Více se dozvíte zde.

Další články

Načítám