Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oslavě 75. narozenin zpěváka Karla Štědrého (†80), která se konala minulý týden, se sešlo mnoho známých osobností. Mezi nimi i Karel Gott (†80), který nejen zpíval, ale také tančil. A garde měl opravdu stylové. Partnerkou na parketu mu nebyla žena Ivana, ale baronka z hradu Houska.

Manželka Jaromíra Šimonka, který je majitelem Dvora Lobeč, zámku Stránov a hlavně hradu Houska, na němž se mimo jiné pořádá každé léto akce Noc s hvězdami, se jmenuje Jitka, a když si pro Karla přišla, nešlo odmítnout. Titul „baron“ a „baronka“ manželé sice již oficiálně nemají, ovšem všichni, kdo je znají, jim prý neřeknou jinak.

Kromě tancování Gott samozřejmě oslavenci i zazpíval, střihli si spolu například hitovku Mám malý stan, kterou Štědrý zpíval s Waldemarem Matuškou. Sám to pak na pódiu tak rozjel, že musel několikrát přidávat. Mezi dalšími, kteří přišli Štědrému pogratulovat, nechyběli například Petr Salava, který dělal dýdžeje, Eva Pilarová, Kateřina Herčíková s manželem nebo Michal David (63) s manželkou Marcelou.

Reklama

Další články

Načítám