Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Tina Csillaghová (40) je vážně nezmar. Během včerejšího druhého finálového kola vystoupila opět v lodičkách s vraženě vysokým podpatkem.

Jako by si zpěvačka už nepamatovala, že se přesně před týdnem díky lodičkám od Christiana Laboutina zřítila ze schodů a její vymknutý kotník musel ošetřovat početný zdravotnický tým.

„O dramatickou chvíli je postaráno," vtipně komentoval obutí své kolegyně Leoš Mareš (47).

„Chci být vyšší jako ty," reagovala drobná brunetka. Tinu na vražedných „chůdách“ v zákulisí podpíral její stylista Filip Vaněk, a ona se tak v botách ladících ke splývavé róbě od Lanvina udržela.

Smůla se přenesla ten večer na několik soutěžících. Vlna kritiky ze strany Michala Davida (63) se snesla například na Alžbětu Pažoutovou.

„Musím být tvrdý, fakt ti to nevyšlo. Ostatní tě převyšovali, jsi v této chvíli nejhorší," hodnotil příkře Michal David vystoupení zpěvačky, která si říká Betty Lee.

V druhém týmu zklamala Daru Rolins zase Katarína Demská. „Nerada, ale musím přiznat, že to nebylo na sto procent. Ta tréma to asi trošku zkomplikovala. Já vím, že to víš," citlivě komentovala Dara výkon své svěřenkyně.

Kdo ale nakonec opravdu půjde z kola ven, se dozvíme dnes večer. Jako hlavní host večera vystoupí Dan Bárta.

Reklama

Další články

Načítám