Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je topmodelka, ale vede úplně normální život. Daniela Peštová (53) možná mnohé překvapí, ale s manželem Pavlem Haberou (62) a jejich dětmi si užívají společný čas stejně jako běžní smrtelníci. Nepotřebují luxusní dovolené a Daniela dokonce i sama vaří. A to velmi často.

Práci a soukromí Daniela s manželem oddělují. "Já s ním snad nikdy nejela na žádný jeho koncert. A on modelingové akce také nevyhledává. Naše práce se neprolínají, jedeme si každý to své," krčila rameny. Spolu vyrážejí jen na velké společenské akce jako je karlovarský filmový festival.

"Společný čas si užíváme jako každá rodina. Nejraději jsem, když mám doma všechny děti, mám ráda, když jsou s námi i moji rodiče. Prostě úplně obyčejně. Nepotřebuju žádné ohňostroje, pompéznosti a daleké cesty," svěřila.

Pokud jde o domácnost, Daniela se sama stará o vaření pro celou rodinu. "Vařím tak, abychom měli dvakrát denně teplé jídlo, obědy i večeře. Baví mě jít v sobotu na farmářský trh a mám vymyšlené, co budu vařit celý týden. To je takový můj rituál," prozradila.

"Vařím spíš jednoduché věci, domácí knedlíky tedy nedělám. Snažím se hlavně o to, aby to bylo chutné," upřesnila s tím, že z jídelníčku žádná jídla nevyřadila, ať už kvůli sobě, tak ani kvůli dalším členům rodiny. "Naštěstí nikdo nemá žádné alergie nebo výživová omezení. I já sama jsem se kdysi hlídala mnohem víc, ale s věkem člověk dojde k tomu, že si najde svoji rovnováhu," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám