Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohli jsme ji vidět v První republice, Ulici, Kriminálce Anděl nebo ve Vyprávěj. Na dlouhý čas si ale dala Michaela Maurerová (44) od seriálů pauzu. "Opravdu nefrkám jeden za druhým, tenhle je pro mě za odměnu," řekla Super.cz herečka, která se bude od třetího dílu objevovat v novém seriálu Zlatá labuť.

"Hraju tam malou roli, která tam na začátku moc nemluví, spíš se mluví o ní. Vnímám to i jako interní divák, když sleduji svoje mladé talentované kolegy, jak jim to jde a sluší," vysvětlila Maurerová, které se líbí i kulisy a dobové kostýmy ze 30. let minulého století, jejichž autorkou je Michaela Horáčková Hořejší.

"Vnímám, že jsem už o generaci jinde, ale přesto mě berou do party a v jejich společnosti je mi dobře. Mám radost, že jsem vyslala do vesmíru přání, že bych chtěla roli, kde je málo textu, ale přesto tam ta postava často je, je hezky oblečená, zajímavá a důležitá, a to se mi splnilo. Mlčím, míchám kávu a jsem tajemná," vyznala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám