Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odpočítává dny do porodu, a to doslova. Třetí nejkrásnější Češka roku 2007 Lillian Sarah Fischerová by se měla každým dnem stát maminkou. Přestože už má termín porodu na spadnutí, nebránilo jí to v tom, aby naposledy vyrazila do společnosti.

Modelka a herečka si nenechala ujít představení Otec, které společnost INDIGO company inscenovala v Divadle pod Palmovkou. Představení po děkovačce a standing ovation plynule přešlo v narozeninovou oslavu. Lilian Sarah Fischerová spolu s kolegy připravila pro herce Jana Vlasáka k jeho 80. narozeninám krásné překvapení. Nechyběl dort a spousta gratulantů.

“Jsme nesmírně potěšeni, že jsme mohli pro Jana oslavu připravit právě po představení Otec, ve kterém exceluje. Je to mimořádný člověk a umělec a je nám ctí, že s ním můžeme spolupracovat a stát na jevišti. Večer jsme pro něj s jeho nejbližšími kamarády a režisérem Petrem Svojtkou připravovali po několik týdnů, tak moc doufáme, že ho potěšil," svěřila se herečka Lilian Fischerová, která se tak na jevišti objevila naposledy před nástupem na mateřskou. Nastávající maminka si večer v přítomnosti kolegů a svého partnera užila. "Termín mám už za pár dní," smála se půvabná modelka, která vypadá v 9. měsíci fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám