Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd nové řady oblíbeného seriálu Specialisté je herec Marek Lambora (28). Zatímco jeho kolegové Zuzana Kajnarová (41) a David Prachař se k natáčení seriálu vrátili po letech, seriálový hezounek se v populární kriminálce objeví poprvé. A hned v prvním díle potěší seriálové fanynky.

Mladý herec se na obrazovce objeví coby bratr policisty Viktora Karase, který je operativec z protidrogového z Liberce. „Je to kluk, který neměl úplně jednoduché dětství. Okolnosti ho dovedly k tomu, že se z něho stal trochu samorost. Je to floutek a drzoun,” řekl k roli Marek Lambora, který se před kamerou předvedl bez trička. První díl se totiž bude točit kolem případu v boxerském klubu, a tak televizní fanynky nepřijdou ani o Marka Lamboru při boxování.

K týmu vyšetřovatelů se s novou řadou vrací i Zuzana Kajnarová coby Zuzana Koutná, která si natáčení v mužském kolektivu užívá. „Já si myslím, že je vždy fajn být v mužském kolektivu, protože pokud to nejsou muži, kteří ženy nevnímají nebo je nerespektují, tak se k nim vždy chovají ohleduplně a hezky,“ svěřila se herečka, kterou v nové řadě doplní bývalý kolega David Prachař jako vrchní komisař Pavel Vondráček.

„Se Specialisty jsem prožil krásné tři roky natáčení a po třech letech se vracím, trojka je magické číslo. Nejvíc jsem asi vzpomínal na kolegy herce, Honzu Zadražila, Kubu Štáfka a Zuzanu Kajnarovou. A kromě nich i na místa natáčení různě po Praze, dost z nich se objeví i v nových dílech, byť já si jich tolik neužiji. Většinou totiž natáčím v kancelářích,“ řekl David Prachař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám